Kembali Lagi dan Hilang Semula



Aida dah lama tak berceloteh kat sini, rindu korang semua.. kalau sekali tinggal blog jenuh nak kembali aktif macam dulu. Korang apa khabar? walaupun nampak Aida macam senyap tak update blog tak komen blog korang tapi sebenarnya tak lah sesenyap tu, Aida banyak skodeng dari jauh je.. so tak ada lah ketinggalan sangat kan. Ada jugak lah yang Aida perasan ramai blogger rapat dulu dah kahwin.



Kredit : Zyraroxx


*Semua gambar yang diatas adalah gambar curi.. mohon empunya gambar tak saman Aida hamba yang kerdil ini..

Selamat Pengantin Baru buat mereka bertiga, semoga kekal bahagia until Jannah dan dikurniakan zuriat yang soleh serta solehah.. Amin.. 

Korang yang single tu bila lagi? Smiley

Aida nak mintak tolong korang sikit boleh tak? tolong follow blog Pejabat Aida nie ha.. itu pun kalau korang tak kisah lah. hehe.. Apa-apa pun Terima Kasih eh korang. 

Pejabat Pertanian Daerah Gombak / Petaling

Jumpa lagi nanti  Welcome to the free smiley index





7 comments:

amir zahari said...

Tahun ni rasanya paling ramai blogger kawin..hehehe ^__^

Sop said...

tahniah kpd semua yg berjaya mendirikan masjid
ingat Aida pun kahiwn sbb tu hilang... hahaha

miminadam said...

Ingarkan kak Aida yg dahh kawin sebab senyap jee.. tp selalu nampak kak aida main pilot pencil.. hihi ..

BUNDA a.k.a KN said...

Salam ziarah dari bunda..

Mustofa said...

Assalamualaikum....

Singgah sini. Musim kawin kah...?

Shida Radzuan said...

aida bila lg eh? hehee..

apit???? hehee...tahu dah...

aswadz said...

tuan empunya blog ni bila nak kahwin pulak? hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar