Kesimpulan, Rumusan dan Sebab

Lama sudah menyepi.. sekejap timbul sekejap tenggelam memang boleh jadi moto tetap blog dah rasanya. hehe. 
Apa khabar korang semua? harap-harap sihat hendaknya. Blog korang pun lama Aida tak jenguk, bukan apa dulu kerja swasta komputer sorang satu, komputer pulak memang sengaja letak membelakangkan laluan bos makanya senanglah nak online 24jam (kantoi). Lepas tu jadi pulak penganggur lagilah 36jam online. La nie dah jadi kakitangan gomen, skop kerja banyak kena keluar, bila duduk dalam office kena share pulak komputernya tu ok lah lagi, nie komputernya letak pulak betul-betul depan orang lalu lalang. Kalau bos lalu cemana? ha fikirlah sendiri.  


balik rumah pulak konon semangat nak update entry.. fikir punya fikir last-last tertidur. Putar-putar pusing-pusing gitu lah symptoms yang selalu dialami. Hari nie hari cuti ada sikit semangat nak menghupdate. Mungkin lepas nie bakal tenggelam timbul balik.. tapi rasanya macam nak try mengagahkan diri update entry, jenguk blog korang-korang. tengok lah cemana i try the best eh.. hehe.

Apa-apa pun untuk korang-korang yang dirindui terima kasih banyak-banyak sudi singgah walaupun aida tak update entry, tak jenguk blog korang.. traffic maintain ada. Terimas..terimas.. 

p/s : Percayalah walaupun kita mendiamkan diri pasti ada yang merindui Smiley



15 comments:

azizah :) said...

seriusss jijah rindu kat blog n aida!! huuu.. update la macam selalu aida..

Kathy R'bain said...

aida..keje kat mana sekarang?

aswadz said...

tahniah sbb berjaya menggagahkan diri utk update entri ni.

husna zahidi said...

kalau dah start tinggal blog. nak mula taip balik igt senang ke.. huhuhu..

selamat kembali..hehehe..

yana yani said...

patutlah lama menghilang
cer buat entry sehari sekali
tak pun seminggu sekali...hehe
sayanglah terbiar bersawang
suka baca entry aida =)

hazlina azmi said...

best blog awk...jemput follow blog saya
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

LaLa mhdnor said...

heeee rindu aida =D

lala ni yg jadi penganggur terhormat kat rumah pon malas nak update, dah berbulan hehe

HeNRieTTa JoSe said...

yeap...someone sure is missing u...

Kina said...

aidaaa, mishhh u,..hehe
kina pon bru ja atasi semua masalah di atas, (skema to ayat),..akhirnya dapat jgak update blog stlh lama cuti,...haha, smga smgat kita jd blogger trus maintain. =)

hana hadi said...

lama gak hana xupdate blog..huhu

MiMiNadam said...

sama laaa kita.. tak sempat nak online.. bila daa online takde pulak idea.. rindu kak aidaa ...

alin marlini said...

hehehehe...kalau sy idea selalu merata2..Atas motor balik keje pun ada idea..bila balik nak tulis langsung lupa...hehehe

shasha yacob said...

Rinduuu. saya pun rinduu nak berbloging seperi sedia kala hihi

aswadz said...

ntah2 org tokok tambah citer. huhuhu...

Lowongan CPNS 2014 said...

Ulasan / tulisan yang sangat menarik, ditunggu tulisan tulisan terbarunya ya :)


Lowongan CPNS 2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar