KEMBALI SETELAH SEKIAN LAMA MENYEPI


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

Hai kawan-kawan semua..sihat tak? macam mana raya? best? lama gak menyepi diri lebih kurang 2 minggu tak silap. Blog pun dah berhabuk so semalam dah kasi cuci, sapu-sapu, tukar apa yang patut jadi la macam sekarang nie. Hijau!!! hehehe...

Maaf la ya pada yang sudi datang jenguk blog Aida, nanti Aida datang blog korang sambil tadah tangan mintak duit raya dan kuih raya. Mood raya tak habis lagi kan? Aida sekarang mood malas kerja. Hik3..

Sebagai mukadimah untuk entri kali nie, Aida nak berkongsi dengan korang hadiah dan kad raya istimewa dari sahabat blogger yang rapat dengan Aida dan rakan sekerja Aida. Tahun nie je ramai yang bagi hadiah..Alhamdulillah rezeki sangat murah dan sangat terharu dapat sahabat-sahabat yang baik seperti mereka serta korang semua.


comel tak patung katak nie? comey kan? penuh dah katil dengan patung-patung nie..puas tidur. huhu..yang nie pemberian ChaCha untuk bufday Aida. Kalau korang nak tahu hari nie 6 September 2011 adalah Hari Jadi ChaCha. Selamat Hari jadi ChaCha nanti kita pi celebrate no..hik3.


Kad raya..Kad Raya nie pemberian ChaCha ( yang first warna coklat emas ), Shida ( Putih ) dan Nurabby ( Masjid ). Terima kasih banyak-banyak sebab ingat dekat Aida selalu. sobs..sobs..sungguh terharu dan rasa bersalah sebab tak balas semula kad raya nie. InsyaAllah kalau panjang umur tahun depan Aida balas erk? hik3..

Mood : Lepas nie nak blogwalking mana yang boleh, nak balas jejak mana yang tak terbalas, InsyaAllah..




43 comments:

Ayie Abas said...

aida...itu laa seronoknya punya ramai kawan saling memberi hadiah...mcm ayie tak ada siapa nak bagi hadiah...+_+ ehehe...

p/s:aida selamat merdekaraya.

najihah sahami said...

wah...dapat kad raya eh. hehe. jeles2..

Lizzie Yasmin said...

soft toy katak? chomelnyer...

Cik Azizah said...

comey betol la katak tu!!hehe tahniah dear..

einz miszmessy said...

smpaikan my bufday wish for ur dear fwen ^_^....epy bufday!!!

Azhafizah[フィザ] said...

samelah kite..fiza pun baru menyapu lantai blog ni ha..beraya sakan la katekan..btw congrate ye dapat adiah dan kad raya tu..^_^

Lady Jaja said...

hai aida... selamat kembali... camat ali laye... haha... =)

tomei nyer patung tu walaupon die wat muke masam... kih3

ercy said...

happy b'day dear... peminat frog juga...

chemay said...

bestnye dapat kad rayaaa.
heee

btw selamat hari raya dear
:)

FarHANa aZwA said...

bgi farhana jela katak tuwwwww...hehehe

FyzaLovato said...

serious cantek je warna ni.
kita je xsempat nak tukar baru. haha
btw selamat hari raya :)

pCL [p@kcikLie] said...

salam dear...suka katak lompat je..tak suka katak bawah tempurung...salam kenal.

shida'R said...

lega kad raya dah sampai hehee ^_^

sLpmEpLz™ said...

wah, epi bufdey katak :)

cart kartika said...

wah cik aida da kembali ye,,^^
jemput bce entry terbaru ika..

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

NMH said...

comelnye frog bear tuh! hee..hmm thanx ya hit u back..soe lambat beraya sakan!hee

zulhilmi.tempoyak said...

byk gle..

ni yg jeles ni...
ces..

♥iDaYu aYu♥ said...

hahahaha. da berabad x dpt kad raye.. btw, ayu rndu blog nie! da mkin shanteq! suke3!!!♥

fybest said...

ong!! ong!!
best dapat hadiah,tahniah~~heee=)

Abby said...

aida..aida...lamba ny x jejalan kt blOge ne..sesibuk la skrg ne....
baru je nmpk kad raya 2....:)

Aida Omar said...

@Ayie Abas alolo..ayie. ayie nk hadiah ape? hehe

Aida Omar said...

@najihah sahami jgn la jeles2.. :P

Aida Omar said...

@Lizzie Yasmin cumey kan..hehe. tq :)

Aida Omar said...

@Cik Azizah cumey cm tuan yg bagi tu cik jijah..chacha le tu :)

Aida Omar said...

@einz miszmessy ok dear :) tq so much <3

Aida Omar said...

@Azhafizah[フィザ] blog kamu dh cantik dear..tq fiza :)

Aida Omar said...

@Lady Jaja selamat kembali..hehe. masam sbb kena paksa amek gmbr. hik3

Aida Omar said...

@ercytq dear..awak pun kan? hehe..ada geng ^_^

Aida Omar said...

@chemay selamat hari raya juga dear :)

Aida Omar said...

@FarHANa aZwA x boleh :P

Aida Omar said...

@FyzaLovato hehe.. warna febret nie. selamat hari raya dear ^_^

Aida Omar said...

@pCL [p@kcikLie] haha..nie katak lompat pun tak duduk bawah tempurung pun tak. :P salam perkenalan..

Aida Omar said...

@shida'R dah sampai shida..tq tau. <3

Aida Omar said...

@sLpmEpLz™ thnkz dear :)

Aida Omar said...

@cart kartika ok dear..nanti aida jenguk blog kamu :)

Aida Omar said...

@Wanita2u InsyaAllah :)

Aida Omar said...

@NMH tq gear :) aida pun lama menyepi dah..

Aida Omar said...

@zulhilmi.tempoyak haha..releks2.

Aida Omar said...

@♥iDaYu aYu♥ oh ayu rindu.. terharu aida. thnkz u so much dear :)

Aida Omar said...

@fybesttudia keluar bunyik dah..hehe. tq :)

Aida Omar said...

@Abby huhu..saya pun oh abby :P

Azza Firza said...

hikhik :* yukkk kejar lembu, kambing, kerbau tuuuuu, kita sembelih esok, salam aidiladha :) jemput singgah ye :3 http://zaza96.blogspot.com/2011/11/raya-qurban-dah-datang.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar