Kesimpulan, Rumusan dan Sebab

Lama sudah menyepi.. sekejap timbul sekejap tenggelam memang boleh jadi moto tetap blog dah rasanya. hehe. 
Apa khabar korang semua? harap-harap sihat hendaknya. Blog korang pun lama Aida tak jenguk, bukan apa dulu kerja swasta komputer sorang satu, komputer pulak memang sengaja letak membelakangkan laluan bos makanya senanglah nak online 24jam (kantoi). Lepas tu jadi pulak penganggur lagilah 36jam online. La nie dah jadi kakitangan gomen, skop kerja banyak kena keluar, bila duduk dalam office kena share pulak komputernya tu ok lah lagi, nie komputernya letak pulak betul-betul depan orang lalu lalang. Kalau bos lalu cemana? ha fikirlah sendiri.  


balik rumah pulak konon semangat nak update entry.. fikir punya fikir last-last tertidur. Putar-putar pusing-pusing gitu lah symptoms yang selalu dialami. Hari nie hari cuti ada sikit semangat nak menghupdate. Mungkin lepas nie bakal tenggelam timbul balik.. tapi rasanya macam nak try mengagahkan diri update entry, jenguk blog korang-korang. tengok lah cemana i try the best eh.. hehe.

Apa-apa pun untuk korang-korang yang dirindui terima kasih banyak-banyak sudi singgah walaupun aida tak update entry, tak jenguk blog korang.. traffic maintain ada. Terimas..terimas.. 

p/s : Percayalah walaupun kita mendiamkan diri pasti ada yang merindui Smiley



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar