Edit dan Design Blog


Lama tak update blog.. Sibuk menyelesaikan tugas-tugas yang tergendala, lagi-lagi bab edit dan design blog. Sian depa yang tempah, semangat nak edit dan design blog memasing aida pulak lambat buat. Nie dok pulun buat lah nie. sabar ea yang tempah tu. InsyaAllah boleh siap dalam bulan nie.. kalau tak ada masalah internet lah image

Hasil 2 minggu edit blog.. lembap sebab kena tunggu line internet yang terlalu cute. Tak secantik otai-otai edit image jangan lupa follow mereka.

1. J-C Minah Kereta Dot Com











P/s : Sesi terjah menerjah pun dah lama tak buat.. nanti ada masa sikit aida terjah. Sesiapa nak tempah edit dan design blog yang simple-simple boleh pi fan page Diari Si Froggie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar